Waarom steeds meer mensen overstappen op de elektrische sigaret?

De elektrische sigaret wordt steeds populairder. Steeds meer mensen stappen over van de reguliere tabakswaren naar de elektrische sigaret. Dit komt enerzijds door het feit dat je bijna nergens meer mag roken, Je wordt als roker bijna overal vriendelijk verzocht om gebruik te maken van in een aparte rokers ruimte, of om buiten je sigaret of shag te gaan roken. Veel mensen vinden het erg ongezellig als je bijvoorbeeld tijdens een etentje je zelf moet excuseren om te kunnen roken. 

De elektrische sigaret een stuk goedkoper dan de gewone sigaret

Roken is niet goedkoop, en de prijs van rook en tabakswaar blijft maar stijgen. Omdat veel mensen geen zin meer hebben om zoveel geld te moeten neerleggen voor een pakje sigaretten of shag, gaan ze op zoek naar een alternatief. Dan is de elektrische sigaret een hele goede optie, en al veel rokers zijn over gestapt op deze elektrische variant. Het kan je een enorm bedrag schelen. De elektrische sigaret is helemaal niet zo duur in aanschaf en stukken goedkoper als iedere dag een pakje sigaretten of shag kopen. 

De elektrische sigaret is gezonder dan de reguliere tabakswaren

Wil je gezond leven dan moet je helemaal niet roken. Dit telt ook voor de elektrische sigaret. Toch is de elektrische sigaret nog altijd stukken beter voor je gezondheid dan de gewone shag of sigaretten. Ben je een stevige roker,maar wil je toch liever iets wat beter is voor je gezondheid dan is de elektrische sigaret echt iets voor jou. Je krijgt veel minder nicotine binnen maar je kunt wel blijven genieten van dat lekkere sigaretje na het eten.

Hoe werkt de elektrische sigaret?

De elektrische sigaret bestaat eigenlijk uit drie stukken. Je hebt een batterij, de vulling en de verdamper. Wil je gebruik gaan maken van de elektrische sigaret dan moet je het volgende doen. Druk een knop in of inhaleer via het mondstuk,op deze manier zet je de vacuum schakelaar in werking. Deze zorgt ervoor dat de batterij van de sigaret de verdamper gaat opwarmen. Als dit gebeurt is zal de vloeistof in de vulling gaan verdampen. Daarna kun je deze damp inhaleren. Dat is een beetje in het kort hoe de elektrische sigaret precies werkt. Voor dat je daadwerkelijk een elektrische sigaret wil gaan gebruiken of kopen laat je eerst goed informeren.

admin

Geef een reactie