Elektronische sigaret is gezonder, veelzijdiger en goedkoper

Een elektronische sigaret is een uitstekend alternatief voor een nicotinesigaret. De E-sigaret verspreidt geen stinkende rook, bevat geen schadelijke hoeveelheden nicotinestoffen en is een stuk goedkoper dan een reguliere sigaret. Bovendien is er bij de elektronische sigaret een grote keuze aan smaken.

De elektronische sigaret is er voor beginnende en ervaren rokers

De elektronische sigaret werkt op basis van een verstuiver die tijdens het inhaleren opwarmt. Hierbij wordt damp geproduceerd die in vergelijking met sigarettenrook snel in de lucht verdwijnt en geen reuk verspreidt. De hoeveelheid damp is regelbaar. De E-sigaret mag daarom op de meeste plekken gewoon opgestoken worden, daar er geen sprake is van meeroken of hinderlijke rook- of geurverspreiding. De gebruiker van een elektronische sigaret hoeft zich geen zorgen te maken over stinkende handen of kleding. Er zijn elektronische sigaretten beschikbaar voor beginnende en ervaren rokers.

De E-sigaret is verkrijgbaar met vele verschillende smaken

De elektronische sigaret voorziet in de rookbehoefte, zonder dat er sprake is van gezondheidsrisico’s. Er kan met de E-sigaret worden gekozen voor allerlei smaken. Van koffie tot karamel, van fruitig tot vanille, van tabak tot menthol. Zoveel wensen, zoveel smaken. De vloeistoffen ofte wel E-Liquids bevinden zich in hervulbare cartridges. De keuze voor of overstap naar een elektronische sigaret is daarmee ook een voordelige investering. De verdamper hoeft minder vaak te worden vervangen dan dat er nieuwe pakjes sigaretten moeten worden aangeschaft. Er zijn E-sigaretten met een regelbare nicotinehoeveelheid beschikbaar, zodat de hoeveelheid nicotine langzaam kan worden afgebouwd. Maar u kunt ook kiezen voor een nicotinevrije elektronische sigaret.

admin

Geef een reactie