De elektrische sigaret

De elektrische sigaret is populairder dan ooit, en dat heeft zo zijn redenen. Zoals iedereen weet, is het roken van normale sigaretten heel duur. Maandelijks ben je gemiddeld 150 euro kwijt aan roken. Zonde, en van dat geld moet je leuke dingen doen! Gelukkig is de elektrische sigaret een goede optie om te stoppen met roken of om jouw slechte verslaving om te zetten in een verslaving die veel minder risico’s met zich meebrengt.

In de elektrische sigaret zitten namelijk niet de schadelijke stoffen zoals bijvoorbeeld teer. Teer is de kankerverwekkende stof die in een normale sigaret zit. Bovendien zijn de kosten van de elektrische sigaret dus vele malen lager en is het een investering. Je bent eenmalig een bepaald bedrag kwijt, maar vervolgens kost het eigenlijk vrijwel niets. Je kunt vanaf nu gaan sparen voor een leuke vakantie of die nieuwe smartphone die je misschien wel graag wilde hebben!

Er zijn nog veel meer redenen om te kiezen voor de elektrische sigaret. Je hoeft je nooit meer druk te maken over waar je wel of niet kunt roken, want deze sigaret is overal toegestaan. Er komt namelijk geen echt rook vanaf, waardoor het niet schadelijk is. Je hebt geen aansteker meer nodig en ook de asbak kun je voortaan in de kast laten staan.

Stoppen met roken met de elektrische sigaret
Het is vervelend om te stoppen met roken, omdat je last krijgt van ontwenningsverschijnselen. Al jarenlang is jouw lichaam gewend om de stoffen uit de sigaret binnen te krijgen, waaronder nicotine. Dit stofje zorgt ervoor dat jij verslaafd blijft aan de sigaret. Als je hier ineens mee stopt, is de kans groot dat het niet lukt of dat het enorm moeilijk is. De elektrische sigaret biedt hierbij de beste uitkomst. Je kunt namelijk zelf kiezen of je gaat voor roken zonder nicotine, met een beetje nicotine of met net zoveel nicotine als in de normale sigaret. Zo kun je langzaam afbouwen zonder dat je lichamelijke klachten krijgt. Je kunt nog steeds genieten van een sigaret, maar je hoeft nu niet zoveel geld meer uit te geven en je krijgt niet alle schadelijke stoffen meer binnen. De uitkomst voor mensen die willen stoppen of op een gezondere manier willen gaan roken.

De elektrische sigaret is tegenwoordig bijna overal verkrijgbaar en helemaal aan te passen naar jouw voorkeur.

Voor meer informatie: http://esigaretonline.nl/

admin

Geef een reactie