De elektrische sigaret, de nieuwste trend

De elektrische sigaret is DE nieuwe trend onder de rokers!

Er zijn op dit moment veel verschillende modellen te krijgen.
Wegwerp, oplaadbare, navulbare en cartomizer modellen.

Het meest gebruikte zijn toch de oplaadbare modellen die de mensen zelf kunnen bijvullen.
Deze zijn iets duurder in aanschaf maar deze kosten zijn snel terug verdient. Het kopen van de liquids die in deze elektrische sigaretten horen zijn uiteindelijk veel goedkoper in aanschaf dan de voorgevulde cartomizers.

Een cartomizer bevat meestal 0.8ml of minder en kost al snel €2,- per stuk.
Een flesje liquid bevat 10ml en kost tussen de €3,95 en €5,95 voor de betere merken.

Ook de prestaties van deze cartomizer modellen laten vaak te wensen over. De elektrische sigaretten met een navulbaar systeem geven meer smaak en meer dampontwikkeling waardoor u sneller voldoening krijgt van uw elektrische sigaret.

Er zijn veel verschillende modellen van deze navulbare elektrische sigaretten. Deze zijn er in diverse uitvoeringen. Denk aan het formaat van een echte sigaret tot het formaat van een grote cubaanse sigaar. Daar tussen zitten nog veel modellen zoals de eGo-Q en de EVOD sets. Deze sets zijn de meest verkochte modellen bij de elektrische sigaretten. Het formaat is zeer handzaam en ligt prettig in de hand. De prestaties zijn ook zeer goed wanneer deze gecombineerd worden met de juiste verdampers. De Innokin iClear16 is een goed voorbeeld op deze batterijen. Deze dampproductie in ongekend en laat veel andere modellen ver achter zich.

Ook niet heel onbelangrijk is de uitstraling van de elektrische sigaret. Het is toch tegenwoordig voor velen een voorwerp die ze in het openbaar gebruiken en dat er toch een beetje hip uit moet zien.
De elektrische sigaretten zijn er dan ook in vele kleuren en zelfs ook patronen te krijgen. Zo kun je een aantal verschillende kleuren combineren en zo dagelijks een andere elektrische sigaret gebruiken.

Bent u nog niet overtuigd van de elektrische sigaret? Probeer dan eens een wegwerp model. Wanneer u denkt dat dit wel in de buurt kan komen dan zal u zeker overtuigt worden van de eGo-Q en/of EVOD modellen!

admin

Geef een reactie